Autor:
/Unsplash

Riigihangete mikrokraadiprogramm

Tartu Ülikooli Johan Skytte poliitikauuringute instituut koostöös TÜ õigusteaduskonnaga pakuvad 2023 aasta veebruaris algavat kaasaegset ning paindlikku mikrokraadiprogrammi „Riigihangete korraldamine“.

Mikrokraadid on pidevalt muutuval tööturul efektiivseks enesearenduse viisiks. Paindlik ja valikuvõimalusi pakkuv mikrokraadiprogramm annab võimaluse omandada uusi teadmisi mitmeaastast õppetööd ette võtmata. Tartu Ülikooli Johan Skytte poliitikauuringute instituudi mikrokraadid on kokku pandud arvestades töötava inimese vajadusi ja paindlikku ajakasutust.

Õppekava eesmärk

Anda vajalikud teadmised ja oskused riigihangete korraldamiseks ja elluviimiseks. 

Mikrokraad annab võimaluse täiendada oma teadmisi hankedokumentide koostamisest, riigihanke korraldamisest ning riigihankeõigusest. Õppejõududeks on oma valdkonna tunnustatud eksperdid. Õppetöö toimub täielikult veebis, kuid pakub võimalusi ka füüsilisteks kohtumisteks ja aruteludeks. Tartu Ülikooli Johan Skytte poliitikauuringute instituudi ja TÜ õigusteaduskonna poolt väljatöötatud mikrokraadiprogramm tagab osalejatele vajalikud teadmised edukate riigihangete korraldamiseks.

Programmi läbinud osalejad teavad ja tunnevad riigihanke korraldamise protsessi. Pärast programmi läbimist pakuvad osalejad omandatud oskustega konkurentsi tööturul eelkõige avalikus sektoris, nii riigi kui kohaliku omavalitsuste tasandil. Mikrokraadiprogramm on välja töötatud kooskõlas tööandjatega ning programmis õpetavad valdkondade spetsialistid. Programm kuulub J. Skytte poliitikauuringute instituudi riigiteaduste bakalaureuseõppekava ja õigusteaduskonna magistriõppekava alla.
 

Õppeained

Kevadsemestril 2022/2023 toimuvad järgmised õppeained:

  • Riigihankeõigus (6 EAP-d)
  • Hankedokumentide koostamine (3 EAP-d)
  • Riigihanke korraldamine (3 EAP-d)

Vastuvõtt mikrokraadiprogrammi algab 21. novembril.

Toimumisaeg: 13.02–30.06.2023
Registreerumise tähtaeg: 29.01.2023
Toimumiskoht: veebis/Tartu linnas
Hind: 1650 eurot

 

Lisainfo ja registreerumine

Democracy and Autocracy in the EU's Eastern Neighbourhood

Liitu meie uue MOOC-iga „Demokraatia ja autokraatia Euroopa Liidu idanaabruses“

Õppijad auditooriumis

Mitmesse mikrokraadiprogrammi kandideerimise tähtaega pikendati 28. jaanuarini

Riigihangete korraldamine edasijõudnutele

Riigihangete korraldamine edasijõudnutele